IVAN HOLMEDAL

Lag Et Bilde Hver Dag

Vi alle har våre vaner, positive og negative. Men det er kanskje de negative vi tenker på mest, de vi ønsker å endre. Jeg tror at man må endre en vane med en annen. En vane er som en syklus, og nesten alt går jo i sykluser.

Jeg har hatt fokus på positive vaner en stund nå, der jeg trekker frem noen ting som gir meg energi og som jeg ønsker å holde på med. Det kan være alt fra trening til å bytte en kopp kaffe med en kopp te.  Jeg har helt sikkert positive vaner som ikke du har, men kanskje har vi noe til felles og, som å fotografere?

For å holde styr på disse positive vanene mine, bruker jeg en app på telefonen som heter Streaks. Det finnes mange apper for dette, det er bare å søke på «habit apps» på Google og se hva som kommer opp. Du trenger heller ikke å bruke en app, men det kan hjelpe. Det gir vanene et litt mer fokus og blir litt lettere å huske på. Altså lettere å gjøre den tingen til en vane.

«Lag ett bilde hver dag» er en vane jeg har hatt en stund. Om du liker bilder, enten det er maling eller fotografi, er det viktig å være nysgjerrig og se litt hver dag. Tenke komposisjon og lage bilder.
Jeg har som mål å lage et digitalt bilde hver dag. Jeg gjør det da enklest mulig og bruker ofte mobilkamera og noen apper for redigering.
Det er ikke viktig for meg å vise bildene, å trene på komposisjon er alt det handler om.
Men noen dukker opp på historien på min Instagram profil, fin måte å oppdatere følgerne dine på 

Her er noen bilder jeg har laget med iPhone de siste dagene.

Using Format